E.ON Smart

Az E.ON Smart csomagunkban nem csak, hogy megbízható saját márkájú napelemet kínálunk, hanem megadjuk a lehetőségét annak, hogy kihasználja az abban rejlő maximális energiát. Egy napelemrendszer telepítése időtálló befektetés, így mi fenntartható, moduláris és tartós termékeinkkel biztosítjuk Önnek a hosszú távú biztonságot. E.ON Smart csomagunkban a saját márkájú E.ON Solar napelempanelünk mellett SolarEdge típusú invertert biztosítunk.

Napelemeink

E.ON Solar F270

Az E.ON Solar panel esetében nem csak, mint forgalmazó, hanem mint gyártó kínáljunk napelemünket, így a garanciát is mi biztosítjuk az Ön számára. Stabil, megbízható partnerként vállaljuk, hogy a garancia teljes időtartama alatt bármikor fordulhat hozzánk bizalommal, hiszen mi közel egy évtizedig is felelősséget vállalunk az általunk gyártott napelemekért. E.ON Solar panelünknek kimagasló a költséghatékonysága, hiszen a rendkívül kedvező ár-érték arány mellett 25 éves teljesítmény- és 10 éves termékgaranciát biztosítunk. A kimagasló élettartam a kiváló minőségű anyagoknak köszönhető, ráadásul az energiatermelési képessége is kiváló, 270 Wp névleges teljesítmény és 97%-os energiatermelés várható gyenge fényviszonyok mellett is.

SolarEdge

Egy napelemes rendszerben minden egyes modul egyedi maximális teljesítménnyel (MPP) rendelkezik. A modulok közötti eltérések teljesítményvesztést okozhatnak. A teljesítményvesztés potenciális oka lehet például beárnyékoltság, hó, madárürülék, levelek, felhő. A hagyományos inverter használatával a leggyengébb modul minden más modul teljesítményét lecsökkenti, a SolarEdge inverter használatakor minden egyes modul maximális teljesítményt nyújt, teljesítmény veszteség nélkül.
A SolarEdge inverter lehetővé teszi napelemrendszere panelenkénti optimalizálását, mely garantálja a jobb teljesítményt és az Ön nyugalmát.