E.ON Style

Ezen ajánlatunkban ötvöztük  az E.ON nyújtotta megbízhatóságot a pénztárcabarát költségekkel. Szakértő partnerként, a hosszú évek alatt felhalmozott energetikai szakismereteinknek köszönhetően a leghatékonyabb megoldást kínáljuk Önnek. Ön magabiztosan hátradőlve élvezheti a napelemrendszer nyújtotta kényelmet. E.ON Style csomagunkban a saját márkájú E.ON Solar napelempanelünk mellett Fronius típusú
invertert biztosítunk.

Napelemeink

E.ON Solar F270

Az E.ON Solar panel esetében nem csak, mint forgalmazó, hanem mint gyártó kínáljunk napelemünket, így a garanciát is mi biztosítjuk az Ön számára. Stabil, megbízható partnerként vállaljuk, hogy a garancia teljes időtartama alatt bármikor fordulhat hozzánk bizalommal, hiszen mi közel egy évtizedig is felelősséget vállalunk az általunk gyártott napelemekért. E.ON Solar panelünknek kimagasló a költséghatékonysága, hiszen a rendkívül kedvező ár-érték arány mellett 25 éves teljesítmény- és 10 éves termékgaranciát biztosítunk. A kimagasló élettartam a kiváló minőségű anyagoknak köszönhető, ráadásul az energiatermelési képessége is kiváló, 270 Wp névleges teljesítmény és 97%-os energiatermelés várható gyenge fényviszonyok mellett is.

Invertereink

Fronius Primo inverter

A 3,0-tól 8,2 kW-ig terjedő teljesítményosztályokkal a Fronius Primo tökéletesen kerekké tesz az új SanpINverter inverter-generációt. Az egyfázisú, transzformátor nélküli készülék ideális inverter a magán háztartások számára. Az innovatív SuperFelx dizájnnal maximális rugalmasság érhető el a berendezés-méretezésében, miközben a SanpINverter szerelőrendszer a lehető legegyszerűbb karbantartást teszi lehetővé. A sorozatkivitelben integrált, WLAN-nal, energia-menedzsmenttel, számos csatlakozóval és interfésszel ellátott kommunikációs csomag ezenkívül kommunikatív inverterré is teszi a Fronius Primo-t a családiház-tulajdonosok számára.