Konstrukcióink

E.ON Style

Ezen ajánlatunkban ötvöztük az
E.ON nyújtotta megbízhatóságot a pénztárcabarát költségekkel.
Szakértő partnerként, a hosszú évek alatt felhalmozott energetikai szakismereteinknek köszönhetően a leghatékonyabb megoldást kínáljuk Önnek. Ön magabiztosan hátradőlve élvezheti a napelemrendszer nyújtotta kényelmet. E.ON Style csomagunkban a saját márkájú E.ON Solar napelempanelünk mellett Fronius típusú invertert biztosítunk.

E.ON Smart

Az E.ON Smart csomagunkban nem csak, hogy megbízható saját márkájú napelemet kínálunk, hanem megadjuk a lehetőségét annak, hogy kihasználja az abban rejlő maximális energiát. Egy napelemrendszer telepítése időtálló befektetés, így mi fenntartható, moduláris és tartós termékeinkkel biztosítjuk Önnek a hosszú távú biztonságot. E.ON Smart csomagunkban a saját márkájú E.ON Solar napelempanelünk mellett SolarEdge típusú invertert biztosítunk.

E.ON Special

Egy napelemrendszer egyszerre lehet hasznos, költségcsökkentő, energiatermelő berendezés és az Ön háztetejének éke is. Ezen ajánlatunkban a napelempanelek tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottak az esztétikai szempontokra is, a vékony vezetősíneknek köszönhetően a cellák homogén feketének tűnnek. Ráadásul a megerősített keretek miatt a napelemek szilárdsága és ellenállása a szél-, és hóterheléssel szemben kiemelkedő, melyet a magas garancia tartalom is tükröz.
E.ON Special csomagunkban SolarEdge típusú invertert kínálunk az LG NeON™2 napelempanelünk mellett.

Napelemeink

E.ON Solar F270

Az E.ON Solar panel esetében nem csak, mint forgalmazó, hanem mint gyártó kínáljunk napelemünket, így a garanciát is mi biztosítjuk az Ön számára. Stabil, megbízható partnerként vállaljuk, hogy a garancia teljes időtartama alatt bármikor fordulhat hozzánk bizalommal, hiszen mi közel egy évtizedig is felelősséget vállalunk az általunk gyártott napelemekért. E.ON Solar panelünknek kimagasló a költséghatékonysága, hiszen a rendkívül kedvező ár-érték arány mellett 25 éves teljesítmény- és 10 éves termékgaranciát biztosítunk. A kimagasló élettartam a kiváló minőségű anyagoknak köszönhető, ráadásul az energiatermelési képessége is kiváló, 270 Wp névleges teljesítmény és 97%-os energiatermelés várható gyenge fényviszonyok mellett is.

LG NeON™2

A prémium kategóriájú NeON™2 napelem minden szempontból a legmagasabb felhasználói igényeket elégíti ki, mivel kiemelkedően magas hatásfokú és teljesítményű, ráadásul mindez esztétikus dizájnnal tartós és erős szerkezettel, valamint megnövelt garanciával párosul.
Az LG NeON™2 napeleme CELLO technológiával készül, melynek lényege, hogy az egyes cellákba a hagyományosan alkalmazott 3, vagy 4 darab széles vezetősín (busbar) helyett 12 darab vékony vezetősín kerül beépítésre.

Invertereink

Fronius inverterek

A Fronius inverterek osztrák gyártója a napelem piacon található öt legnagyobb gyártó egyike, így ezekben az inverterekben egyszerre összpontosul az elmúlt évek technológiája, és a gyártó nyújtotta megbízhatóság. Az alap két év gyártói garanciát ingyenesen meghosszabbíthatja további három évvel, amihez a szükséges regisztrációt egyszerűen a telepítés alkalmával elvégezzük Ön helyett. A Fronius inverterek széles teljesítménykategóriában elérhetőek – 1,5 kW-tól egészen 48 kW-ig engedélyezettek az áramszolgáltatóknál – és kedvező ár/érték arányának köszönhetően igen népszerű hazánkban.

SolarEdge

Egy napelemes rendszerben minden egyes napelem panel egyedi maximális teljesítménnyel (MPP) rendelkezik. A panelek közötti eltérések teljesítményvesztést okozhatnak, ugyanis egy hagyományos inverter használatával a leggyengébb modul minden más modul teljesítményét lecsökkenti.. A teljesítményvesztés potenciális oka lehet például árnyékoltság, hó, madárürülék, levelek, felhő. A SolarEdge inverter használatakor minden egyes modul maximális teljesítményt nyújt, teljesítmény veszteség nélkül, ugyanis a SolarEdge inverter lehetővé teszi napelemrendszere panelenkénti optimalizálását, mely garantálja a jobb teljesítményt és az Ön nyugalmát. Ráadásul az inverter gyártója 12 év gyártói garanciát biztosít a SolarEdge inverterek esetében.